Etusivu Prinsessa Galleria Paja Tapahtumia Ota yhteyttä Linkit
             

VALTAKUNNASSA JUHLITTIIN!

Rinsessan syntymäpäivävastaanotto Peltolan luomutilalla Vilppulassa 5.1.2008

Valokuvat: Kai Jokela, Raine A. Sahrman ja Pirjo Turpeinen

Juhlia varten olisin vuokrannut linnan, mutta ne olivat kaikki jo purettu tai varattu. Mutta Valtakunnan neuvonantajan eli protokollamestarin kanssa etsittyämme, löysimme Peltolan luomutilalta Vilppulasta sentään Tornin ja sen vierestä vanhan Hirsimökin, jonka salissa juhlat voitiin pitää. Me Prinsessa ja avustavat hovinaiset majoituimme hyvissä ajoin Torniin ja aloimme valmistautumeen iltaa varten.

Illan hämärtyessä satumaiset vieraat saapuivat juhlatalolle, jonka ison salin
oli linnanneito Tuula jo edellisenä iltana koristellut kuninkaallisesti. Muutama kaukaisissa ja merentakaisissa valtakunnissa asuvat prinssit eivät voineet osallistua juhlintaan.

Tein pihassa ratsain muutaman kunniakierroksen saapuessani paikalle.

Protokollamestari tarkasti vielä tilanteen salissa ja vastaanotto alkoi.

Ja mitä kaikkea sitten tapahtuikaan? Olin toivonut syntymäpäivälahjaksi Hovinarria ja Taikatempuntekijöitä. Niitä ei tullut, mutta tuli paljon muuta. Tuli lähimmät Sukulaiset ja Ystävät, Linnanneitoja, Hovinaisia ja Hovimiehiä, Vihreä Velho, Ceisha, Nunna, Täti Sininen, Pikku Teräsmies, Prinssi, Ameriikan hienoja rouvia, Hannu ja Kerttu. Oli runonlausuntaa ja musiikkia. Protokolla-mestari johti juhlan kulun ja tunnelma oli niin korkealla, että naurun lomassa itkukaan ei ollut kaukana.

 

 

Juhlat päättyivät kuten Tuhkimon juhlat kello 24, mutta lumous ei haihtunut eikä kenenkään tarvinnut karata juhlista niin kiireellä, että kenkä olisi pudonnut rappusille. Kiitos kaikille juhlan järjestelyyn osallistuneille ja satumaisille vieraille sekä Peltolan luomutilan emännälle ja isännälle.

Te teitte tämän mahdolliseksi.

Rinsessa